Playboy maakt aangepaste website voor iPhone

Playboy heeft een aangepaste website voor de iPhone gemaakt. Maar op de iPod touch krijg je alleen de artikelen te zien, niet de audio en video.

Playboy Website aangepast voor iPhoneAls we de verkoopcijfers van ebook-uitgevers mogen geloven, blijken vrouwen nogal gek op de erotisch getinte Spice-serie van Harlequin. Deskundigen denken wel te weten waarom de ebookversies zo populair zijn: op het scherm van een smartphone of ebookreader kan niemand met je meekijken, je hoeft het boek niet te verstoppen als er thuis visite langskomt en in de trein hoef je je ook niet te schamen dat je een pulproman leest. Misschien geldt die stelling dan ook wel voor mannen die graag interessante interviews lezen? Playboy doet er iets aan: met een aangepaste website.

Eerder bracht Playboy al iPlayboy uit: een bundel wallpapers en video’s. Nu breiden ze hun iPhone-aanbod uit met een aangepaste website, die je kunt bekijken door in de mobiele browser op de iPhone naar www.playboy.com te gaan. Je krijgt dan automatisch de geoptimaliseerde versie te zien. Gek genoeg blijkt de website, bekeken vanaf de iPod touch toch niet volledig te functioneren: je kunt wel de artikelen zien, maar niet de audio en video.
Mocht je dit allemaal nog wat te braaf vinden, dan kun je altijd nog naar iPodhoney gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2008, 10:00
Categorie iOS
Onderwerpen erotiek, playboy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.