Google Drive voor iOS opent voortaan links in Safari of Chrome

Google Drive voor iOS kan voortaan linkjes in Safari en Chrome openen. De aankondigingen komen vlak voordat het Google-persevenement over Android 4.3 en de Nexus 7 begint.

google drive logoDe Google Drive-app voor iOS is een tikkeltje Apple-vriendelijker geworden. Klikken op een link geeft je voortaan de mogelijkheid om websites naar keuze te openen in de Chrome- of de Safari-browser. Ook nieuw is de mogelijkheid om rijen en kolommen in een spreadsheet toe te voegen met een plusknop. Google heeft de app stabieler gemaakt en enkele bugfixes doorgevoerd. In de Chrome-app voor iOS voerde Google kortgeleden ook de mogelijkheid in om linkjes te openen in andere Google-apps.

Het zorgt ervoor dat de Google-apps onderling steeds beter samenwerken. Het is overigens niet het grootste Google-nieuws van vandaag, want de rest van de wereld zit klaar om vanavond naar de grote Google-persconferentie te kijken. Daar zullen naar verwachting Android 4.3 en de Nexus 7 worden aangekondigd. Vanaf 18:00 uur gaat het persevenement van start. Het is live te volgen via onderstaand YouTube-filmpje. Zal Google erin slagen om met Android 4.3 de aankondigingen van iOS 7 te overtreffen? We zijn benieuwd!

Downloaden: Google Drive (gratis, universeel, iOS 5.0+)

https://www.youtube.com/watch?v=GZzS6BxHEns&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2013, 17:28
Categorie Apple
Onderwerp google drive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.