Pizza eten en tegelijk je iPhone opladen

De Britse keten PizzaExpress heeft een restaurant voorzien van geluidscocon en een Apple-dock, waarmee je je iPhone of iPod kunt opladen.

pizza express ipod dockDe Britse pizzaketen PizzaExpress probeert klanten te trekken met een nieuwe dienst. Als je ‘s avonds trek hebt om te eten, maar je iPhone óók voeding nodig heeft, kun je terecht bij PizzaExpress waar de tafeltjes zijn voorzien van een iPod/iPhone-dock. Het is onderdeel van een upgrade naar de volgende generatie pizzarestaurants, waarvan je de eerste in Richmond (Londen) kunt aantreffen.

Het eetconcept heet ‘Living Lab’, waarbij allerlei nieuwe functies worden uitgeprobeerd voordat ze landelijk worden ingevoerd. De tafels zijn voorzien van een gigantische ‘lampenkap’ die achtergrondgeluiden onderdrukt. Je kunt praten en muziek luisteren zonder anderen te storen en je hebt minder last van het geroezemoes om je heen.

De iPod-docks zijn voorzien van technologie om geluid te onderdrukken. Er zit ook een lampje op om te zorgen dat de bediening langskomt. Als het idee aanslaat krijgen in 2011 de andere restaurants van PizzaExpress ook zo’n make-over. Welke ideeën er achter het transformatieproces schuil gaan kun je lezen op futureexpress.co.uk. De geluidstechnologie wordt ook al gebruikt in de Royal Albert Hall.

Op onderstaand filmpje is de ombouwoperatie te zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2010, 12:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen pizza, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.