Pivvot: stijlvol obstakelparcours is Apple’s gratis App van de Week

Het stijlvol ogende spelletje Pivvot is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. In Pivvot ontwijk je obstakels op een pulserende koers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PivvotApple heeft het spelletje Pivvot uitgeroepen tot App van de Week. De hele week kun je Pivvot daarom gratis downloaden uit de App Store. Pivvot ziet er in screenshots wat eenvoudig uit, maar eenmaal in beweging wordt duidelijk waarom er voor deze strakkere stijl is gekozen. Kleuren pulseren op het scherm terwijl je een cirkeltje om een lijn draait en obstakels ontwijkt.


Pivvot is vrij simpel in bediening. Je bestuurt het rondje dat met een driehoek aan een witte lijn is bevestigd. Deze driehoek baant zich langzaam een weg naar voren. Een tap links cirkelt de bol via de linkerkant om de lijn, terwijl een rechtertap je naar de andere kant beweegt. Het oppikken van andere bolletjes geeft je power-ups, die er na verloop van tijd voor zorgen dat de achtergrondmuziek en kleuren op het scherm veranderen.

Pivvot screenshotPivvot heeft iets weg van muziekspellen zoals Groove Coaster, waarin je op simpele wijze op obstakels moet reageren. In Pivvot moet je echter niet op de maat van de muziek power-ups oppikken en voorwerpen ontwijken.

Apple kiest vaak op donderdagnacht een nieuwe App van de Week, wat betekent dat hij vanaf dat punt ook een week lang gratis te downloaden is. De verwachting is daarom dat Pivvot tot en met 19 september gratis in de App Store aangeboden wordt. De kans bestaat echter altijd dat de Apple-actie afwijkt: vorige week koos Apple bijvoorbeeld op een totaal ander moment een nieuwe App van de Week. We raden daarom aan om goed in de App Store te kijken of een actie nog geldt, voordat je de app downloadt.

Downloaden: Pivvot (gratis, universeel, was €2,69, iOS 5.1+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.