Pics2Go: foto’s en dia’s scannen naar je iPhone 4 of iPhone 4S

Misschien heb je ze nog ergens in een schoenendoos liggen: foto’s uit de tijd dat we nog geen digitale camera’s hadden. Wat moet je ermee? Weggooien is zonde, maar je gaat ze ook niet elk jaar weer eens doorbladeren. Pics2Go is een nieuw apparaat van Ion Audio, waarmee je je foto’s en dia’s weer nuttig […]

pics2goMisschien heb je ze nog ergens in een schoenendoos liggen: foto’s uit de tijd dat we nog geen digitale camera’s hadden. Wat moet je ermee? Weggooien is zonde, maar je gaat ze ook niet elk jaar weer eens doorbladeren. Pics2Go is een nieuw apparaat van Ion Audio, waarmee je je foto’s en dia’s weer nuttig kunt gebruiken. Je scant de foto’s meteen naar je iPhone 4 of iPhone 4S, zodat je ze als een diashow op je iPhone kunt bekijken. Ook dia’s zijn om te zetten naar digitale foto’s. Een gratis verkrijgbare app zorgt voor het omzettingsproces.

pics2go-ionDe Pics2Go kan foto’s met een maximaal formaat van 10 x 15 cm aan. De foto verschijnt meteen op het scherm van een aangesloten iPhone, zodra je een foto invoert. Daarbij wordt zo goed mogelijk kleurcorrectie toegepast. Je kunt natuurlijk met een hedendaagse camera foto’s maken van je oude foto’s, maar daarbij gaat de kwaliteit veel meer achteruit. De Pics2Go gaat 60 dollar kosten en komt dit voorjaar op de markt. Fabrikant Ion Audio is vooral bekend als maker van de iCade-arcadekast voor de iPad. Ze hebben echter ook een gitaar met iPad-vak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2012, 15:43
Categorie Accessoires
Onderwerp skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.