Phubby SPORT: polsarmband voor de iPhone (CES)

De Wrist Cubby van Phubby is een polsband waarmee je de iPhone op je lichaam kunt dragen. Door de dunne stof heen lees je het scherm af, zonder de iPhone uit de Phubby te halen.

phubby
(Sport)armbanden voor de iPhone kosten al snel rond de 30 euro. Aanbieder Phubby kiest echter voor een totaal ander prijspeil: 12,95 dollar voor een Wrist Cubby-houder die je om de pols kunt dragen. De houder is bovendien universeel: het is niet alleen geschikt voor de iPhone, maar eventueel ook voor andere toestellen.

Phubby is een samentrekking van ‘phone’ en ‘cubby’ (volgens het woordenboek een kleine ruimte). Het accessoire is bedoeld om tijdens het sporten te gebruiken en is gemaakt van halfdoorzichtig Lycra/Spandex. Als je de iPhone inschakelt is de stof dun genoeg om het scherm te kunnen aflezen.

phubby schemaPhubby maakt ook een soort omslagdoeken voor op het strand, met een zakje waarin je de iPhone kunt opbergen. Ook daarbij is de stof zo dun, dat je door het materiaal heen het scherm kunt zien. Deze Hip Cubby’s zijn wel iets duurder: 35 dollar.

De Wrist Cubby is verkrijgbaar in 23 soorten en kleuren stof, waarbij de doorzichtigheid van de stof varieert. Er zijn drie maten: S, M en L.

Meer info: Phubby Wrist Cubby

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2010, 9:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen armband, polsband

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.