Kapture: iPhone-armband laat je ieder gesprek terugluisteren

De Kapture is een iPhone-armband die ieder gesprek op de dag opneemt. Door op de armband te tappen wordt een opname bewaard.

Kapture armbandDe Kapture is een bijzondere armband die continu 60 seconden aan omgevingsgeluid opneemt. Wordt er bijvoorbeeld iets gezegd dat je later wil terugluisteren, dan kun je op de band drukken om de opname van de afgelopen 60 seconden op te slaan. Dit audiobestand kun je vervolgens terugluisteren in een bijbehorende iPhone-app, waarmee je ook je opname kunt delen met anderen. De makers denken dat je met de armband veel gesprekken zult bewaren die normaal gesproken vergeten zouden worden.

Hoewel de Kapture de hele dag lang audiobestanden 60 seconden lang maakt, wordt een opname pas opgeslagen als je een tap op de armband geeft. Op deze manier kan de Kapture continu worden gebruikt zonder dat het ingebouwde geheugen vol komt te staan.

Kapture app

Een donatie van 75 dollar (plus 15 dollar verzendkosten) verzekert je van een Kapture, mits de makers hun streefbedrag van 150.000 dollar inzamelen. Je krijgt dan een zwarte of witte armband. Wil je een andere kleur, dan kun je het minimumbedrag verhogen naar 110 dollar. Voor maar liefst 299 dollar krijg je een gouden Kapture-armband, die wellicht goed past bij de champagnekleurige iPhone 5S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2013, 9:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen armband, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.