photoshop-mix-ipad

Photoshop Mix voor iPad werkt nu samen met Dropbox

Photoshop Mix voor iPad heeft een update gekregen en werkt nu samen met Dropbox, bevat undo-acties en lagen naar de voorgrond halen.

photoshop-mix-ipadAdobe bracht begin van de zomer een aantal apps en accessoires uit voor de iPad, waarmee je creatief aan de slag kon gaan. Adobe Photoshop Mix was een van de apps die beschikbaar kwam: je kunt er eenvoudige bewerkingen mee uitvoeren en alles opslaan op Creative Cloud. Daarna kun je er vanaf de desktop verder aan werken. Een vandaag verschenen update van de app geeft je de mogelijkheid om tot drie niveau’s diep undo- en redo-acties te gebruiken. Ook zit je niet meer vast aan Creative Cloud, want de app ondersteunt nu ook Dropbox.

Adobe Photoshop Mix is een gratis app, die wel veel van je iPad vraagt. Het werkt dan ook alleen op een iPad 4 of nieuwer. In de vernieuwde app kun je afbeeldingen van op de voorgrond en achtergrond met elkaar omwisselen door drag-and-drop te doen. Ook kun je afbeeldingen in volledige resolutie opslaan in JPG- en PNG-formaat opslaan. De performance van de app is ook opgevoerd, wat je onder andere merkt aan het sneller laden van foto’s. Verder is de app nu beschikbaar in meer talen, waaronder Italiaans en Spaans, maar Nederlands staat er helaas niet bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2014, 20:56
Categorie Apps
Onderwerpen dropbox, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.