iphone-6-hands-on-feld-volk

Bouw zelf een iPhone 6, die ook nog opstart

Feld & Volk maakte zelf een iPhone 6 van onderdelen, die verrassend genoeg zelfs opstart en het iTunes-logo laat zien. Een video laat zien dat het echt werkt.

iphone-6-hands-on-feld-volkHet is onmogelijk om een echte iPhone 6 in handen te krijgen, maar stel dat je heel veel onderdelen in handen hebt gekregen en daarvan je eigen iPhone bouwt. Het luxemerk Feld & Volk was de afgelopen weken regelmatig in het nieuws, omdat ze opmerkelijk vaak onderdelen van de nieuwe iPhone lekten op foto’s. Ze besloten de componenten samen te voegen tot een werkende 4,7-inch iPhone 6 – die notabene nog opstart ook! In onderstaande video is te zien dat de iPhone opstart en het ‘Connect to iTunes’-scherm laat zien, die je normaal in beeld krijgt als je het toestel moet activeren.

Aan het einde van de video zie je de iPhone 6 naast de iPhone 5s, zodat je de afmetingen kunt vergelijken. Alles klopt, van de iets uitstekende camera tot de contrasterende lijnen op de achterkant. Waar Feld & Volk al die onderdelen vandaan haalt is nog steeds een raadsel, maar dat ze goede bronnen hebben is nu wel bewezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2014, 20:46
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.