Photoshop Fix op de iPad

Photoshop Fix werkt nog beter met Apple Pencil

Adobe Photoshop Fix heeft betere ondersteuning voor de Apple Pencil, waarbij je extra druk kunt zetten en het potlood schuin houden voor meer functies.

Photoshop Fix op de iPad

Photoshop Fix is Adobe’s pas uitgebrachte fotobewerker voor iOS. Je kunt er allerlei basishandelingen voor het bewerken van je foto’s mee uitvoeren. Vanaf nu kan dat nog makkelijker op de iPad Pro, want de ondersteuning voor de Apple Pencil is verder uitgebreid. Eerder werkte Photoshop Fix al samen met de Apple Pencil, maar nu worden ook drukverschillen herkend. Tijdens het bewerken herkent de app bovendien of je de Apple Pencil schuin houdt.

Adobe Photoshop Fix tijdens de Apple-keynote

Door de verbeterde ondersteuning van de Apple Pencil kun je nog preciezer bewerkingen uitvoeren. Je kunt grotere vlakken invullen met de Pencil en iets harder drukken om een effect sterker te maken. Photoshop Fix is bovendien geoptimaliseerd voor 15 extra talen en er zijn wat bugs uitgehaald.

Steeds meer grafische apps worden aangepast voor de iPad Pro. Concurrent Pixelmator kreeg onlangs ook al verbeterde ondersteuning voor het schuin houden van de Apple Pencil. Ook kun je 30 extra penselen gebruiken. Adobe’s eigen app Lightroom heeft een wat andere insteek (namelijk het ordenen van foto’s), maar ook die werd deze week aangepast voor de iPad Pro, zodat je er bijvoorbeeld Split View en Slide Over mee kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2015, 18:06
Categorie Apps
Onderwerpen adobe, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.