PhotoShelf tijdelijk gratis: fotolijstjes uitstallen op je iPhone

PhotoShelf is een applicatie waarmee je foto's kunt voorzien van een fotolijstje, die je vervolgens kunt uitstallen in een digitale kast. De applicatie is tijdelijk gratis te downloaden.

photoshelfPhotoShelf staat sinds half september in de App Store en is bedoeld om je foto’s op een creatieve manier op de iPhone uit te stallen in een fotolijstje. Er zijn meer dan 100 fotolijstjes beschikbaar en 18 verschillende vitrinekasten waarin je de foto’s kunt rangschikken. De applicatie is dit weekend tijdelijk gratis te downloaden (normale prijs €3,99) – dus je moet snel zijn als je de applicatie gratis wilt hebben.

Aan elke foto kun je een notitie of een muzieknummer toevoegen. Honderden accessoires zijn beschikbaar om de foto’s te versieren, je kunt spotlights en titels toevoegen, de foto’s bijknippen zodat ze beter in de fotolijst passen en fotokado’s maken die je naar vrienden kunt sturen. In toekomstige updates komen nog meer fotolijsten beschikbaar. Om PhotoShelf te kunnen gebruiken heb je iPhone OS 3.0 of hoger nodig. Een ander puntje van aandacht is dat PhotoShelf niet geschikt is voor de eerste generatie iPhone. Misschien is het niet voor iedereen weggelegd om met fotolijstjes te ‘tutten’, maar mocht het je ding zijn: leuk om even mee te pakken.

Downloaden: PhotoShelf (tijdelijk gratis)

photoshelf

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2009, 21:17
Categorie Apps
Onderwerpen aanbieding, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.