Phone Tail 4S: iPhone aan een touwtje

De Phone Tail 4S van Bone is een hoesje van siliconenrubber met een touwtje om aan je vinger of pols te bevestigen. Zo glijdt de iPhone minder snel uit je hand. Je kunt er ook een stand van maken, met een klein voorwerp zoals een lippenstift of lippenbalsem.

phone tailDe Phone Tail 4S is een nieuwe beschermhoes voor de iPhone 4S. Op het eerste gezicht is het een gewonen siliconencase, maar er zit een trucje in verwerkt. Je kunt één van de twee rubberen koordjes bevestigen om de iPhone makkelijk vast te kunnen houden. Bij de korte versie kun je alleen je vinger er doorheen steken, zodat je extra grip hebt tijdens het bellen.

phone-tail-4sJe kunt er ook een klein object zoals een lippenbalsem doorheen steken om de iPhone rechtop te zetten. Het tweede koordje is iets langer en is bedoeld als polsbandje. Een prijs is nog niet bekendgemaakt. De hoes weegt maar 22 gram en meet 62 x 119 x 12 millimeter. Wat kleuren betreft kun je kiezen uit wit (groen), lichtblauw (blauw) en roze (wit). Tussen haakjes staat steeds de kleur van de siliconenkoordjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 19:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.