Phone-Brella

Houd je hoofd en je iPhone droog met de Phone-brella

In de stromende regen je iPhone bedienen en je hoofd droog houden met een paraplu kan een flinke uitdaging zijn, maar niet als je met de Phone-brella de straat op gaat. Nu al dé uitvinding die het dit najaar helemaal gaat maken.

Phone-Brella
Hoe bedien jij je iPhone als je in één hand een paraplu vast hebt en de regen met bakken uit de hemel komt? Grote kans dat je staat te klungelen, zeker als je een grote iPhone 6 Plus hebt. Hoog tijd dus voor een paraplu die geschikt is voor 2015: de Phone-brella.

Zoals bij zoveel briljante uitvindingen, is de Phone-brella eigenlijk heel simpel. Het is een paraplu zoals alle anderen, met als enige verschil dat het handvat een ring is waar je jouw onderarm in kunt steken.

Design award

Hierdoor hou je zowel je hoofd als je iPhone droog, terwijl je gewoon twee handen vrij hebt om berichten te sturen of je toestel op een andere manier te bedienen. De Phone-brella is bedacht door de Zuid Koreaanse telecomgigant KT, die er zelfs een fameuze Red Dot Design Award mee binnen sleepte.

Vergeet vooral niet om de briljante video te bekijken die precies laat zien waarom de Phone-brella zo’n belangrijke vondst is. Briljant detail: als de telefonerende persoon twee stappen opzij zou doen staat hij onder een afdakje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2015, 20:50
Categorie Accessoires
Onderwerp regen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.