Leaving-Work-icon

Leaving Work stuurt automatisch een berichtje als je naar huis gaat

Met Leaving Work verstuur je automatisch een berichtje als je je werkplek verlaat en naar huis gaat. Na eenmalig instellen gaat dit helemaal vanzelf.

Leaving-Work-icon

“Laat je even weten als je naar huis komt?”, is een vraag die je vast al eens gehoord hebt als je samenwoont. Handig om alvast met het eten te beginnen of om te weten of je die afspraak van vanavond gaat halen of niet. Leaving Work automatiseert het ‘Ik ben onderweg’ berichtje.

Als je Leaving Work eenmalig instelt, hoef je nooit meer handmatig een berichtje te sturen om te laten weten dat je bijna thuis bent. De app gebruikt locatiegegevens om te achterhalen of je aan het einde van de dag je werkplek verlaat, en stuurt op dat moment automatisch een bericht naar het telefoonnummer dat je ingevoerd hebt.

Leaving-Work Leaving-Work-Screenshot

Drie dagen opstarten

Geef bij het instellen van de app alleen wel even aan hoe laat je altijd naar huis gaat om te voorkomen dat de app een bericht verstuurt tijdens je lunchwandeling. Omdat je niet je specifieke werkadres in kunt stellen in Leaving Work, doet de app er drie dagen over om te leren waar je precies werkt. De app downloaden en direct gebruiken zit er dus niet in.

Ook is het niet mogelijk om meerdere personen tegelijk een bericht te sturen via de app. Ondanks deze ongemakken is het een handig (en gratis) hulpmiddel om een dagelijkse bezigheid uit handen te nemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2015, 21:37
Categorie Apps
Onderwerpen berichten, werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.