Petzila: videochatten met je hond voor een koekje

Petzila is een hondencamera met iPhone-app. Je kunt via een webcam videochatten met je hond en een koekje geven als Fikkie braaf is.

petzilaOp Indiegogo is momenteel een interessant project te vinden voor hondenliefhebbers. Petzila is een videocam waarmee je via internet contact houdt met je hond. Je kunt de hond thuis zien rondlopen en ermee praten. Heeft Fikkie een virtueel pootje gegeven en daarmee een koekje verdiend, dan kan dat ook. Met één tap op het iPhone-scherm opent de koektrommel en valt er één hondenkoekje uit. Er zit wel een nadeel aan de Petzila: terwijl jij leuk kunt meekijken wat je hond zoal aan het doen is, ziet de hond niet het vertrouwde gezicht van het baasje op een scherm. In plaats daarvan ziet je hond alleen een elektronisch oog.

Denk niet dat Petzila hét excuus is om een week lang zonder hond op vakantie te gaan, want de hond moet natuurlijk gewoon uitgelaten worden. Maar Petzila zou de oplossing kunnen zijn voor baasjes die een avondje uitgaan en zich na een uur al afvragen hoe het met de hond gaat.

webcam-petzila

Het lijkt misschien een bizarre gadget, maar de hondenliefhebbers op Indiegogo weten er wel raad mee: in plaats van de benodigde 30.000 dollar is al 41.000 dollar ingezameld. Eén Petzila kost $99 exclusief verzendkosten, daarna moet je $169 in de winkel betalen. De inzameling duurt nog 25 dagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2013, 12:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen dieren, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.