Periscope livestream iPhone

Livestreamen met Periscope kan nu ook zonder Twitter-account

Versie 1.0.4 van Periscope voegt een aantal interessante functies toe, waaronder de mogelijkheid om zonder Twitter-account aan te melden.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

PeriscopeEen update voor livestream-app Periscope zorgt ervoor dat je geen Twitter-account meer nodig hebt om video vanaf je iPhone te streamen op internet.
Versie 1.0.4 bevat een aantal nieuwe functies, met als meest opvallende de mogelijkheid om je zonder Twitter-account aan te melden voor de service. Het enige wat Periscope van je vraagt, is je telefoonnummer.

Best opmerkelijk, aangezien Twitter eerder dit jaar 86 miljoen dollar over had om Periscope te kopen als antwoord op de hype rond streaming-app Meerkat.

Het team achter Periscope liet in een blogpost op Medium weten wat de update toevoegt aan de livestreaming-app. Zo kun je nu je profielafbeelding wijzigen en is het een stuk gemakkelijker geworden om op mensen te reageren in de chat. Ook is het nu goed te zien wanneer de streamer iemand in de chat blokkeert.

Een andere handige manier om wat meer overzicht te bewaren, is dat je volgers en de mensen die je volgt nu op datum gesorteerd staan, in plaats van op alfabetische volgorde. De update voor Periscope is vanaf nu beschikbaar in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2015, 12:06
Categorie Apps
Onderwerpen periscope, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.