Pebble Time Steel

Pebble Time Steel onthuld: metalen variant van nieuwe smartwatch

Pebble heeft de Pebble Time Steel geïntroduceerd. Deze metalen Pebble is bedoeld voor zakelijke gebruikers en heeft een langere accuduur.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pebble Time Steel
Pebble heeft de Pebble Time Steel aangekondigd op de Mobile World Congress. Dit is een metalen variant van de afgelopen week gepresenteerde Pebble Time. De nieuwe Steel is ook verkrijgbaar op Kickstarter, waar geïnteresseerden 250 dollar kunnen investeren om het horloge te bemachtigen.

De Pebble Time Steel richt zich op zakelijke gebruikers. Het horloge heeft een stalen rand, met twee bijbehorende horlogebandjes, gemaakt van leer en roestvrij staal. De metalen Pebble Time heeft ook een grotere batterij, waardoor je het horloge tien dagen kunt dragen zonder op te laden. De gewone Pebble Time heeft een accuduur van zeven dagen. Het nieuwe horloge heeft hetzelfde gekleurde e-inkscherm van de Pebble Time.

pebble-smart-strap

De Pebble Time wist afgelopen week in no-time een record op Kickstarter te vestigen. Binnen een uur hadden de makers het streefbedrag van 500.000 dollar al binnen. Omdat het Kickstarter-project nog draait, kunnen bestaande backers hun donatie aanpassen om de nieuwe Pebble Time Steel te bemachtigen.

Pebble heeft ook de Pebble smartstraps geïntroduceerd. Deze horlogebandjes bevatten extra technologie die het horloge kan gebruiken – zoals bijvoorbeeld een gps-zender, een NFC-chip of een grotere accu.

pebble-time-steel-gold

pebble-time-steel-black

De Pebble Time Steel wordt vanaf juli 2015 geleverd aan backers – een paar maanden later dan de gewone Pebble Time, die vanaf mei wordt verzonden. Daarmee verschijnen beide versies van de nieuwe Pebble ook pas na de Apple Watch, die volgens Tim Cook in april dit jaar wordt verkocht. Ook in Europa. Een exacte datum voor de Apple Watch is nog niet bekendgemaakt, maar op maandag 9 maart vindt er een groot Apple-evenement plaats. Daar zal waarschijnlijk meer informatie worden bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2015, 19:04
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.