pebble-time-horloges-rijtje

Pebble Time vanaf 27 mei naar eerste kopers

De Pebble Time is bijna klaar voor verzending naar kopers. Vanaf 27 mei starten de eerste leveringen aan Kickstarter-investeerders.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Pebble heeft aangekondigd dat de eerste exemplaren van de Pebble Time op 27 mei de deur uitgaan. Mensen die de smartwatch hebben gekocht ontvangen vóór half juni een exemplaar. De productie is momenteel in volle gang en je kunt de komende dagen dan ook een uitnodiging verwachten om jouw definitieve exemplaar uit te kiezen.

pebble-time-horloges-rijtje

Als je Pebble Time-koper bent, kon je eerder al je voorkeur aangeven. Maar je hebt nog de mogelijkheid om die keuze te wijzigen:

By the end of May, all backers can expect an invitation to finalize their selections in the Reward Portal so we can get your Pebble Time processed and shipped.

Pebble Time-app is compleet nieuw

Er is ook gewerkt aan nieuwe mobiele apps. De app krijgt een nieuw icoontje (zie hieronder) en zijn te downloaden via de App Store en Google Play. Belangrijk om te weten, is dat deze nieuwe apps alleen samenwerken met de Pebble Time en Pebble Time Steel. De oude apps blijven gewoon beschikbaar om de originele Pebble en Pebble Steel te kunnen blijven gebruiken.

pebble-time-app-icoon

In de nieuwe app Pebble Time Watch kun je je horloge-instellingen beheren en nieuwe apps installeren. De Locker is vervangen door een My Pebble-scherm waarop je wijzerplaten en apps vindt. Je bent niet meer beperkt tot 8 apps, maar kunt zoveel installeren als je wilt (alleen de opslagruimte is een beperking). Als je wilt kun je apps en wijzerplaten downloaden naar de Pebble als je ze nodig hebt.

Hieronder zie je hoe het wisselen van wijzerplaten werkt:

Meer informatie is te vinden op de Kickstarter-pagina van het project. Volgens recente informatie gaat het niet zo goed met Pebble. Het bedrijf haalde meer dan 29 miljoen dollar op via Kickstarter, maar zou problemen hebben om voldoende geld van investeerders binnen te halen. Ze moesten daarom naar de bank stappen voor een (vermoedelijk veel duurdere) lening.

Update: De Pebble Time is inmiddels in Nederland verkrijgbaar. Je koopt de Pebble Time in de iCulture Shop via onderstaande links:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2015, 11:56
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.