Fikse update voor BiteSMS 4.3 (jailbreak)

BiteSMS heeft een update gekregen die alleen voor iPhones met een jailbreak te krijgen is. BiteSMS is te gebruiken tegen een licentie van € 4,95 en SMS-berichten kosten maximaal € 0,06 om te versturen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Bitesms krijgt iPhone updateBiteSMS heeft, met de nieuwe versie 4.3, een grote update gekregen. BiteSMS is een applicatie waarmee je SMS-berichten kunt versturen, net zoals de SMS-applicatie van de iPhone zelf, alleen dan met meer functies. Hiervoor heb je wel een iPhone met jailbreak nodig. In de update zijn smilies toegevoegd die je in berichten kunt zetten. Er is een optie om een bericht snel te beantwoorden, te maken of snel iemand terug te bellen.

Daarnaast zijn de privacymogelijkheden aangescherpt en is er een karakterteller aanwezig. En dit is nog maar een klein gedeelte van de wijzigingen die er in versie 4.3 te vinden zijn.

Hieronder vind je de andere nieuwe en herziene mogelijkheden van de nieuwe BiteSMS:

  • Het is mogelijk om direct vanaf het lockscreen een bericht te maken.
  • De mogelijkheid om een ontvangstbevestiging wordt ondersteund op basis van provider specifieke codes. (Hier de beschikbaarheidslijst van providers).
  • Speciale tekens kunnen nu omgezet worden. De á wordt bijvoorbeeld dan een a. Dit is gedaan om het aantal karakters te verminderen.
  • Er is nu een wachtwoordoptie aanwezig in BiteSMS
  • De mogelijkheid om ook een kortere smiley-notatie te gebruiken wordt ondersteund. Je kunt nu “:)” gebruiken in plaats van “:-)”.
  • De automatische verbeterfunctie werkt nu naar behoren
  • Telleropties voor weekdagen om je SMS-tegoed bij te houden.
  • Het design heeft ook veel kleine wijzigingen gekregen, zoals nieuwe buttons en een vernieuwd splashscreen.
  • Verschillende fouten zijn eruit gehaald, zoals fouten met het submenu en de snel SMS schrijven-optie

Om BiteSMS te gebruiken is een licentie vereist. Deze is voor 30 dagen gratis. Daarna kost het € 4,95. Je kunt daarbij ook smsjes kopen (€ 0,06 per stuk) om te versturen, dit hoeft echter niet. Je kunt ook gewoon gebruik maken van je eigen SMS-bundel.

BiteSMS is te installeren via Cydia. Zie ook de website van BiteSMS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:22
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.