Parkeergarage Q-Park verzamelt appels tijdens opening Apple Store

Parkeergarage Q-Park Byzantium geeft een waardekaart aan iedereen die een appel inlevert op de dag dat de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam opent.

Apple Store AmsterdamOp zaterdag 3 maart opent de Apple Store in Amsterdam officieel zijn deuren. De parkeergarage Q-Park Byzantium speelt hier op in door een Apple-actie op touw te zetten op de dag van de opening: door je auto in de garage te parkeren en een groene appel in te leveren, krijg je een een waardekaart van 4 euro cadeau. Deze kun je vervolgens gebruiken bij je volgende bezoek.

De eerste 300 klanten die een appel langsbrengen hebben recht op een waardekaart. De ingeleverde appel moet per se groen zijn. Er wordt maar één waardekaart per persoon en per appel uitgedeeld. Alle verzamelde appels worden na afloop gedoneerd aan de Voedselbank Amsterdam.

Niet iedereen zal iets hebben aan de actie van Q-Park: de waardekaart kan namelijk alleen gebruikt worden als je na 5 maart parkeert in de Byzantium-garage van Q-Park. De kaart is drie maanden geldig. Je moet dus nog een keer je auto in de buurt van het Leidseplein willen parkeren om van de waardekaart gebruik te maken.

Gisteren waren wij alvast in de Apple Store aan het Leidseplein aanwezig. Deze bleek de langste Genius Bar en de meeste verkooppunten ter wereld te hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2012, 13:16
Categorie Apple
Onderwerpen apple store amsterdam, parkeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.