Schaatsen.nl tweede scherm: volg de Essent World Cup in Heerenveen

Schaatsen.nl laat je tijdens de Essent ISU World Cup in Heerenveen live de wedstrijd volgen via een tweede scherm. Deze kun je bekijken door een speciale website op Schaatsen.nl te bezoeken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Schaatsen EssentSchaatsen.nl zal vanaf dit weekend via een tweede scherm informatie over de Essent ISU World Cup live tonen op de iPad. Hierdoor heb je tijdens schaatswedstrijd een live kaart in beeld met daarop alle posities van de schaatsers, de rondetijden en gedetailleerde statistieken. Je kunt het tweede scherm op je iPad bekijken, maar ook op een laptop of een andere tablet.

Het tweede scherm van Schaatsen.nl is slechts één van de vele webapps waarmee je iets op je iPad kunt doen tijdens een televisie-uitzending. Tijdens het Nationaal Songfestival was het nog mogelijk om op je favoriete deelnemers te stemmen. De Nationale IQ Test liet televisiekijkers live meedoen met de quiz.

Door de website te bezoeken kun je live de voortgang bij de Essent ISU World Cup volgen, een competitie die van 2 tot en met 4 maart gehouden wordt in Heerenveen. Het kan zijn dat het tweede scherm geen relevante informatie toont als je hem bezoekt wanneer er geen wedstrijden gereden worden.

Meer informatie: Schaatsen.nl tweede scherm

Schaatsen.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2012, 15:38
Categorie iOS
Onderwerpen schaatsen, scherm, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.