Paper by FiftyThree stuurt tekeningen door naar Photoshop en Illustrator

Paper by FiftyThree werkt beter samen met Adobe, waarbij je tekeningen meteen naar Photoshop of Illustrator stuurt.

De schilder- en tekenapp Paper by FiftyThree heeft een update gekregen. De app werkt nauwer samen met Adobe Creative Cloud: tekeningen die je gemaakt hebt kun je exporteren naar Adobe’s online opslagdienst en vervolgens rechtstreeks doorsturen naar Adobe Photoshop en Illustrator. Ook zitten er nu bushnotificaties in voor Mix, het creatieve platform van de makers.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

In Paper krijg je vanaf nu pushnotificaties voor Mix-activiteiten, in plaats van de e-mailnotificaties die je eerder ontving als er iets nieuws te melden was. Je kunt vanuit de app meteen delen naar Mix, het platform dat afgelopen september werd aangekondigd toen Paper 2.0 verscheen. De makers stopten er toen een handige zoomfuncie in.

De nu verschenen update is iets minder groot. Wel zitten er een paar handige toevoegingen in, zoals gezichtsherkenning als je een profielfoto wilt toevoegen aan je Mix-account. Op Mix vind je sjablonen, tools en tutorials voor mensen die wat extra inspiratie zoeken of gewoon hun kunstwerken willen delen. Er zitten in Paper 2.1 ook nog wat verbeteringen voor iOS 8, soepeler schaduwwerking en meer. De app is alleen geschikt voor de iPad.

paper fiftythree

Heb je nog nooit geprobeerd te tekenen op de iPad, dan is Paper by FiftyThree een simpele manier om kennis te maken. Je kunt simpel een schetsje maken, maar als je talent hebt kun je ook de mooiste productdesigns tekenen of misschien zelfs een realistische schets van je nieuwe badkamer of keuken maken.

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 november 2014 om 13:18
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.