Palm Pre versus iPhone: gedoodverfde winnaar

De Palm Pre is op alle fronten beter dan de iPhone, zo blijkt uit een intern salesdocument van operator Sprint. In een intern vergelijkingsdocument scoort de Palm Pre meer punten dan de AT&T iPhone, de Verizon Storm en T-Mobile G1.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Palm PreEr wordt heel wat gelekt de afgelopen tijd. Is het niet de complete roadmap van AT&T, dan is het wel een intern document van Sprint, waarin wordt uitgelegd waarom de Palm Pre beter is dan de iPhone. Het is een commercieel document, dus de winnaar is meteen duidelijk: de Palm Pre natuurlijk. Dit toestel scoort op alle punten Yes, terwijl de iPhone op alle punten No scoort. Het geheim van dit soort vergelijkingslijstjes, is dat bij voorbaat al bekend is welk toestel moet winnen.

De Palm Pre springt er dan ook op alle punten uit: daar zit wél exclusieve NASCAR-content bij en hij is nú al beschikbaar. Hoewel… nu? De Palm Pre is pas vanaf 6 juni te krijgen in de VS. Maar dan krijg je er wel mooi ‘Layered Contacts’ bij en dat hebben concurrenten zoals de Apple iPhone, de Verizon Storm en de T-Mobile G1 toch echt niet. Potentiële kopers zullen zich eerder drukmaken om nuttige eigenschappen, zoals de cameraflitser, het fysieke toetsenbordje en live-TV op de Pre. Een functie die op de Palm Pre ontbreekt is Visual Voicemail, maar die heeft Sprint voor het gemak maar niet in het lijstje gezet. De geïntegreerde agenda (wel op de Pre, niet op de iPhone) was veel belangrijker.

Via: Electronista

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 13:54
Categorie iDevices
Onderwerpen palmos, vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.