Afbeeldingen van volgende generatie iPhone gevonden in SDK

Afbeeldingen van de volgende generatie iPhone zijn gevonden in de SDK. Ze zijn niet echt duigelijk, maar er blijkt al wel dat qua uiterlijk weinig zal veranderen.

next gen iphoneIn de iPhone SDK zijn afbeeldingen opgedoken van de nieuwe generatie iPhone. Ontwikkelaars kunnen het zelf controleren door in de iPhone SDK voor OS 3.0 beta 5 naar een bepaalde map te gaan. Enig minpuntje: de afbeeldingen zijn gestileerde tekeningen die nauwelijks iets verraden over de eigenschappen van de nieuwe iPhone. Wel is te zien, dat de nieuwe generatie nauwelijks afwijkt van het huidige model. In de mappen zijn afbeeldingen te vinden voor iPhone1,1 en 1,2 (de eerste generatie iPhone en de iPhone 3G). Daarnaast is er een map voor de iPhone2,1. Dit is de nieuwe generatie iPhone. De nummering klinkt misschien niet logisch, maar hoe dat zit hebben we eerder uitgelegd in het artikel over de volgende generatie iPhone.

next iphone

Een uitgerekte foto van het icoon is hiernaast te zien.

iphone21Omdat het icoon exact overeenkomt met die van de iPhone 3G, denkt Engadget dat er misschien sprake is van aan placeholder: Apple heeft zolang het plaatje van de huidige iPhone gebruikt om het nieuwe design voorlopig nog geheim te houden.

Ben je ontwikkelaar en wil je het zelf checken? Ga naar:
/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/
Developer/Library/PrivateFrameworks/
DTDeviceKit.framework/Versions/A/Resources

Uitleg over de verschillende modelnummers en bijbehorende coderingen van de iPhone kan je ook hier vinden: Aanwijzingen voor nieuwe iPhone-modellen.

Via: Mactalk
Tipgevers: Dion en Da-J

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2009, 14:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen generatie, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.