iMac OS X El Capitan

Apple brengt OS X El Capitan 10.11.2 uit

Apple heeft vanavond OS X El Capitan 10.11.2 voor het grote publiek uitgebracht. Deze update lost enkele problemen op en verbetert de prestaties.

Apple heeft vandaag de tweede update voor het nieuwste besturingssysteem voor de Mac uitgebracht. OS X El Capitan 10.11.2 was al even beschikbaar als (publieke) beta, maar is vandaag door Apple voor het grote publiek beschikbaar gesteld.


Er zijn in OS X El Capitan 10.11.2 vooral bugfixes doorgevoerd, die in maar liefst vijf betaversies zijn getest door de ontwikkelaars. Inmiddels zijn de bugs zodanig gladgestreken dat Apple deze versie goed genoeg vindt voor iedereen. Op 21 oktober verscheen OS X 10.11.1, een update waarin vooral bugfixes voor OFfice 2016 te vinden waren. Ook bevatte deze versie nieuwe emoji.

iMac OS X El Capitan

OS X 10.11.2 release notes

In OS X 10.11.2 heeft Apple weer enkele bugs opgelost en zijn er andere problemen opgelost. De exacte release notes zijn inmiddels beschikbaar en zijn hieronder te lezen:

The OS X El Capitan 10.11.2 update improves the stability, compatibility, and security of your Mac.
This update:
-Improves Wi-Fi reliability
-Improves the reliability of Handoff and AirDrop
-Fixes an issue that may cause Bluetooth devices to disconnect
-Fixes an issue that prevented Mail from deleting messages in an offline Exchange account
-Fixes an issue that prevented importing photos from an iPhone to a Mac using a USB cable
-Improves iCloud Photo Sharing for Live Photos

In de vorige update werden er ook enkele problemen opgelost. Een zeer welkome fix was de verbeterde compatibiliteit met Office 2016. Ook kreeg het besturingssysteem ondersteuning voor meer dan 150 nieuwe emoji.

Heb je El Capitan geïnstalleerd? Dan kun je vanuit de Mac App Store updaten naar OS X 10.11.2. De update moet automatisch verschijnen onder het Update-tabblad. Lees je dit artikel vlak nadat 10.11.2 is uitgebracht? Dan kan het even duren totdat de update ook bij jou opduikt. Apple stelt updates namelijk geleidelijk beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2015, 19:05
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.