Originele Moleskine hoesjes voor iPhone en iPad

Moleskine heeft twee hoesjes voor de iPhone en iPad uitgebracht. De hoesjes bevatten ook een notitieblok en komen binnenkort op de markt.

moleskineHoesjes die lijken op een Moleskine-notitieboekje zijn er al. Maar Moleskine heeft nu eindelijk zelf ook een serie hoesjes uitgebracht. De Smartphone Cover is geschikt voor de iPhone 3G en 3GS en de Tablet Cover is bedoeld voor de iPad. Bij beide uitvoeringen heb je een boekje met afgeronde hoeken en een hard kaft. Aan de ene kant is een van de schrijfboekjes van Moleskine aanwezig, aan de andere kant is een houder waarin je de iPhone of iPad opbergt.

Vanwege de nauwsluitende houder is het hoesje niet passend te krijgen voor de iPhone 4. Hoe noem je nou zoiets, een combinatie van een smartphonehouder en een notitieboekje? Moleskin heeft er een passende benaming voor gevonden: een analog-digital ultra-portable workstations for the contemporary nomads. Aan de buitenkant een gladzwarte kaft met elastiek, aan de binnenkant een suede-achtige bekleding en een Volant-notitieboekje. De Smartphone Cover is zodanig ontworpen, dat je hoofdtelefoon en speaker kunt blijven gebruiken. Het is niet de eerste opbergmap voor gadgets, want eerder bracht Moleskine in de Folio Digital Collection ook een hoesje voor de Kindle uit. Bestellen kan via Amazon, maar prijzen zijn nog niet bekend.

Meer info bij Moleskine.com.

moleskine iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2010, 23:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, moleskine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.