Orange-gebruikers kunnen nu ook iPhone gebruiken

Sinds vandaag is het voor Orange-klanten met een iPhone ook mogelijk om hun Orange-simkaart in de iPhone te stoppen. Na het activeren van de iPhone via iTunes, is de iPhone klaar voor gebruik.

Vandaag is op het iPhone-blog van T-Mobile een bericht verschenen waarin wordt uitgelegd dat de iPhone nu ook Orange-simkaarten accepteert. Dit heeft ermee te maken dat T-Mobile en Orange één bedrijf zijn geworden. Alle Orange-klanten die voor de iPhone in combinatie met een T-Mobile-abonnement hebben gekozen, hebben een SMS-bericht ontvangen over hoe ze de iPhone kunnen activeren. Dat was al een paar dagen mogelijk, maar nu is het officieel aangekondigd door T-Mobile.

Na het plaatsen van de Orange-simkaart en het verbinden van de iPhone met iTunes, zul je eerst firmware 2.1 moeten installeren, indien je deze nog niet had. iTunes zal de iPhone vervolgens deactiveren en vervolgens met de Orange-kaart weer activeren. Na het updaten van de aanbiedersinstellingen (carrier settings) ben je klaar en werkt je iPhone nu in combinatie met je Orange-kaart.

Het gebruik van Orange-simkaarten was al langer mogelijk, maar hiervoor moest je als klant wel eerst een verzoek indienen. Sinds ongeveer een week hoef je geen procedure meer te doorlopen, maar kun je zonder meer de Orange-simkaart in de iPhone gebruiken. Na de aankondiging van vandaag is het ook voor T-Mobile officieel.

Via: T-Mobile.nl

Tipgever: Danny

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2008, 17:30
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen orange, provider, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.