Ook Think Geek maakt joystick voor de iPad

Think Geek heeft, net als de eerder aangekondigde Fling, een joystick voor de iPad gemaakt. Dit keer is het een echt pookje.

JOYSTICK-IT Tablet Arcade StickTwee dagen geleden schreven we al over Fling, een klein joysticktje dat je op het scherm van je iPad kunt plakken. Je kunt er in principe alle spellen mee besturen die een virtuele joystick op het scherm hebben zitten. De Fling is plat en je legt je vinger er op, zoals bij de richtingstoetsen die op ouderwetse joypads zitten. Heb je liever een echt joystick met een pookje dan is er de JOYSTICK-IT Tablet Arcade Stick.

Deze joystick is gemaakt door Think Geek. Hij ziet er compleet anders uit dan de Fling, maar de werking is uiteindelijk hetzelfde. Je plakt de joystick op de plek waar de bediening op het scherm zit en je kunt de JOYSTICK-IT Tablet Arcade Stick gebruiken.

Net als de Fling is de JOYSTICK-IT Tablet Arcade Stick nog niet te koop. Hij komt, net als de Fling, eind deze maand beschikbaar en heeft ook hetzelfde prijskaartje als zijn concurrent: 25 dollar.

Meer informatie: Think Geek

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2011, 18:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen arcadegame, game, joystick, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.