Nemef Nexus featured

Nemef Nexus: Nederlands bedrijf maakt slim slot met iPhone-app

De Nemef Nexus is een slim slot van Nederlandse bodem, die je met je iPhone via Bluetooth kunt ontgrendelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nemef NexusHet Nederlandse Nemef heeft een slim slot geïntroduceerd. De Nemef Nexus past op vrijwel elke deur en kan via Bluetooth met je iPhone verbinding maken. Vanuit een speciale app kun je de deur vervolgens vergrendelen. Daarmee stort het Nederlandse bedrijf zich op een groeiende markt: de afgelopen tijd zien we steeds meer slimme sloten voorbijkomen, waaronder de Genie Smart Lock en August.

Je installeert de Nexus in je deur, waarna je het slimme slot alleen aan de binnenkant ziet zitten. De buitenwereld ziet enkel een gewoon sleutelgat, wat je ook kunt gebruiken voor een gewone sleutel. Volgens Nemef is de app beveiligd met 128-bits versleuteling, waardoor iemand niet zomaar je data uit de lucht kan vissen.

Nemef heeft de Nexus aangekondigd, maar er is verder nog vrij veel onduidelijk over het Nederlandse, slimme slot. De makers hebben bijvoorbeeld nog niet verteld wat de batterijduur van het slot is. Een prijs is ook nog niet bekend. We weten alleen dat het slot vanaf het vierde kwartaal van 2014 verkocht zal worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2014, 17:28
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.