iPhone 5 in september of oktober 2012?

Apple gaat de iPhone 5 in september of oktober 2012 aankondigen, zeggen bronnen van een Japanse website. Eerder werd ook al september of oktober genoemd, al zijn er ook bronnen die beweren dat het

iphone-5Het is een gerucht dat de komende tijd nog regelmatig gaat tegenkeren: de vermoedelijke verschijningsdatum voor de iPhone 5. Het Japanse blog Macotakara beweert van een “betrouwbare bron” te hebben vernomen dat Apple in september of oktober de nieuwe iPhone op de markt gaat brengen. De lanceerdatum van de iPhone verschuift daarmee net als in 2011 naar het eind van het jaar. In voorgaande jaren verscheen de iPhone in juni/juli. Het zou betekenen dat Apple na de iPhone 4S weer kiest voor een update-cyclus van 12 maanden. Dit zal de komende jaren worden voortgezet.

Gelukkig is het niet het enige gerucht dat wijst op een lancering in september of oktober. De websites MacRumors en iMore beweren ook dat Apple de volgende generatie iPhone heeft gepland voor respectievelijk september en oktober. Volgens iMore zou het daarbij gaan om een LTE-versie van de iPhone 5. Dezelfde bron beweerde dat Apple op 7 maart de iPad 3 gaat aankondigen. Of de bron betrouwbaar is, zal dus al snel blijken. Maar er zijn ook geruchten dat Apple de iPhone 5 deze zomer al gaat onthullen, bij voorkeur tijdens de Worldwide Developers Conference in San Francisco. Dat evenement staat waarschijnlijk gepland voor de tweede week van juni. Als maar genoeg ‘deskundigen’ en ‘anonieme bronnen’ een periode noemen, is het vanzelf iemand die gelijk krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2012, 20:41
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.