Onofficiële blacksn0w RC2 beschikbaar via PushFix.info (unlock)

PushFix.info heeft via zijn repository de onoffïciële blacksn0w RC2 beschikbaar gesteld, waardoor een aantal problemen met de officiële versie worden opgelost.

Gisteren kon je bij ons lezen dat msft.guy een onofficiële revisie van de unlock blacksn0w heeft gemaakt voor gebruikers met baseband 05.11.07. De revisie lost een tweetal problemen op, waardoor blacksn0w nu ook te gebruiken is op een custom firmware van 3.1.3 (te maken met PwnageTool of sn0wbreeze) en daarnaast is er een bug opgelost waardoor de WiFi-problemen van de originele blacksn0w verholpen zouden moeten zijn. De persoon achter PushFix.info heeft deze onofficiële revisie inmiddels beschikbaar gesteld via zijn repository.

Als je een update of herstel uit hebt gevoerd naar een officiële firmware van 3.1.3 op een iPhone 3G of 3GS, dan staat baseband 05.12.01 op je iPhone. Het is niet bekend wanneer deze baseband te unlocken zal zijn.

De onofficiële blacksn0w RC2 is in principe geschikt voor de iPhone 3G en de iPhone 3GS op firmware 3.1.2 en firmware 3.1.3. De software is getest op de iPhone 3GS. Als je een virtuele update naar firmware 3.1.3 uit hebt gevoerd en je probeert vervolgens blacksn0w RC2 te installeren, dan zullen de WiFi- en netwerkverbinding niet tot stand kunnen komen totdat je blacksn0w RC2 weer hebt verwijderd of een herstel uit hebt gevoerd.

Je kunt blacksn0w RC2 als volgt via Cydia installeren:

  1. Controleer of je baseband 05.11.07 en firmware 3.1.2 of 3.1.3 hebt (f0recast)
  2. Start Cydia op door het icoon op je springboard te selecteren
  3. Ga onderin naar Manage en vervolgens naar Sources
  4. Selecteer rechtsbovenin Edit gevolgd door Add
  5. Vul hier http://cydia.pushfix.info/ in en selecteer Add Source
  6. Selecteer rechtsonderin Search en zoek op blacksn0w RC2
  7. Selecteer blacksn0w RC2 en kies rechtsbovenin voor Install en Confirm
  8. Start je iPhone opnieuw op door acht seconden de home– en lock-toets in te drukken.
De reacties zijn nadrukkelijk niet bedoeld om advies te vragen met betrekking tot de (on)mogelijkheden op het gebied van het jailbreaken en unlocken van jouw specifieke iPhone of iPod Touch. Je kunt met dergelijke vragen terecht op het forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2010, 11:40
Categorie Jailbreak
Onderwerpen baseband, firmware, geohot, jailbreak, pushberichten, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.