iH8sn0w kondigt f0recast voor Mac OS X aan (jailbreak/unlock)

iH8sn0w heeft aangekondigd dat deze week nog een Mac OS X versie van de populaire jailbreaktool f0recast zal verschijnen. Met f0recast kun je makkelijk achterhalen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van jailbreaken en unlocken van jouw specifieke iPhone of iPod Touch.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Via Twitter heeft @iH8sn0w bekend gemaakt dat Ari Weinstein (ook wel bekend als @AriX) druk bezig is met een Mac OS X-versie van de populaire jailbreaktool f0recast. De tool die het jailbreaken en unlocken met name voor de beginnende jailbreaker inzichtelijker moet maken, toont in één oogopslag wat je mogelijkheden zijn op het gebied van jailbreaken en unlocken. Zo kun je gemakkelijk te weten komen of je iPhone of iPod Touch untethered te jailbreaken is en met welke software je eventueel een unlock uit zou kunnen voeren. Momenteel is de software alleen voor Windows-gebruikers beschikbaar.

De Mac OS X-versie van f0recast zal naar verwachting van iH8sn0w deze week nog verschijnen. Tot dat moment kun je gebruik maken van de laatste Windows-versie van de software, die je kunt vinden op de website van iH8sn0w. De laaste versie is op dit moment versie 1.1 en kun je ook direct downloaden. Om gebruik te maken van de Windows versie, dien je te beschikken over .net Framwork 2.0 en iTunes v9.0 of hoger.

De reacties zijn nadrukkelijk niet bedoeld om advies te vragen met betrekking tot de (on)mogelijkheden op het gebied van het jailbreaken en unlocken van jouw specifieke iPhone of iPod Touch. Je kunt met dergelijke vragen terecht op het forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2010, 16:10
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ih8sn0w, jailbreak, mac os x, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.