Online Bijbel op iOS krijgt gratis BasicBijbel

De iPhone- en iPad-app Online Bijbel is voorzien van de gratis BasicBijbel naast de Nieuwe Luther Bijbel. Er zijn allerlei in-app aankopen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Online Bijbel iPhone iPad BasicBijbelDe iPhone-app Online Bijbel is uitgebreid met een nieuwe gratis bijbel die je kan lezen in de applicatie. Voorheen kon je alleen de Nieuwe Luther Bijbel gratis lezen in de app, maar daar is nu de BasicBijbel aan toegevoegd. De vlotte versie van de Nederlandse bijbel is het grootste aspect van de update, waarin je ook beter kan kopiëren en plakken in de app. Je raakt het versienummer aan om het deelmenu op te roepen.

De applicatie met een verzorgd en helder wit iOS 7-uiterlijk, is afkomstig van de ontwikkelaar die ook achter de redelijk populaire applicatie Bijbel+Kant (€4,49, App Store-link) zit. Online Bijbel verlangt geen aanschafkosten, maar je kan wel bijbetalen voor specifieke bijbels in de applicatie. Het gaat daarbij onder andere om de Nieuwe Bijbelvertaling, Statenvertaling, NBG-vertaling, Groot Nieuws Bijbel 1996 en variaties daarop.

Online Bijbel met commentaar Online Bijbel zoeken en vinden

Je kan bij het lezen van de testamenten (Griekse of Herbreeuwse geënte) commentaren raadplegen om de tekst in perspectief te plaatsen. Zo koop je voor 1,79 euro in de app een toelichting over de personen waarover je leest.

Downloaden: Online Bijbel (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:29
Categorie Uncategorized
Onderwerp bijbel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.