Bijbel+Kant en Psalmboek.nl: nieuwe christelijke iPad-apps

Bijbel+Kant en Psalmboek.nl zijn twee nieuwe iPad-apps waarin je kan bladeren door passages van de Bijbel. Psalmen zijn begeleid door orgelmuziek.

Bijbel plus Kant bijbel-apps iPadBijbel+Kant is een nieuwe iPad-app van Nederlandse komaf waarin je de Statenvertaling van de Bijbel treft. Daarnaast zie je aan de zijkant van het beeld Kanttekeningen, die gelden als toelichtingen bij de traditionele bijbelteksten. Met een menu aan de linkerkant van het scherm open je de inhoudsopgave en ga je middels afkortingen naar hoofdstukken en de verzen daarin. De applicatie wordt met ingang van de volgende update universeel en is dan dus ook te downloaden op de iPhone. Psalmboek.nl is een andere nieuwe, christelijke iPad-app.

Psalmboek.nl iPad-app met gezangenPsalmboek.nl bevat de psalmen en gezangen van 1773 en is al een universele app. De interface heeft in de liggende houding van de iPad links een balk en laat je snel navigeren naar een psalm. Behalve de psalmen onder elkaar zien, kan je met de zoekbalk zoeken op passages. Bij de psalmen is orgelmuziek te downloaden. Die kan vervolgens ook worden afgespeeld als je geen internetverbinding hebt.

Downloaden: Bijbel+Kant (gratis, iPad, iOS 5.0+)
Downloaden: Psalmboek.nl (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2013, 17:50
Categorieën Boeken, Nederlandse apps
Onderwerpen bijbel, religie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.