Onder voorbehoud: prijzen iPhone 4 bij T-Mobile

Via de website van BelCompany zijn mogelijk prijzen van de iPhone 4 gelekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4Op de website van BelCompany stonden vanavond korte tijd prijzen vermeld voor de iPhone 4. We noemen deze prijzen onder voorbehoud, aangezien de bijbehorende toestellinks verwijzen naar de Samsung Galaxy S en niet naar de reeds aanwezige pagina voor de iPhone. De prijzen wekken de indruk dat de iPhone 4 gemiddeld zo’n 50 tot 70 euro duurder wordt dan de iPhone 3GS. Wil je een gratis iPhone 4, dan zal je het duurste tweejarige abonnement moeten afsluiten. Voorheen was de iPhone bij veel meer abonnementsvormen gratis. T-Mobile gaat om 8:00 uur morgenochtend de prijzen officieel bekendmaken.

Dit zijn de prijzen die op de site te zien waren en die ook in de html-code te vinden zijn. In onderstaande tabel zie je de prijzen van de iPhone 4, met daarachter de oude prijzen van de iPhone 3GS (bij hetzelfde abonnement en vergelijkbare capaciteit).

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.


De prijzen zijn op deze pagina verborgen in de html-code: BelCompany iPhone-prijzen.

Het venijn zit wellicht in de staart, want ondanks het feit dat BelCompany belooft dat je “de iPhone 4 een dag eerder dan de rest van Nederland” kan bestellen, moet je wel rekening houden met een levertijd van 8 tot 10 weken.

De abonnementen van T-Mobile zijn identiek gebleven: er zijn vier varianten (i-150 tot en met i-1000). Je betaalt buiten de bundel €0,25 per belminuut of sms-bericht en bij mobiel internet geldt nog steeds een downloadsnelheid van 2048 kbps en een uploadsnelheid van 384 kbps. T-Mobile gaat bij de abonnementen €26,25 aansluitkosten rekenen.

iphone tabel

De webpagina is in complete vorm hier te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2010, 8:01
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, prijzen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.