Onbeperkt data-abonnement op de iPhone

Ook de Seattle Times had een interview met Glenn Lurie, de onderhandelaar van AT&T. Meest opmerkelijk is de uitspraak dat AT&T waarschijnlijk gaat eisen dat klanten een onbeperkte databundel afsluiten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vrouw op bank met mobieltjeNa het interview van gisteren met Glen Lurie is er nu ook de Seattle Times die een interview met dΓ© onderhandelaar van AT&T wist te strikken. Op zich niets bijzonders, want Lurie, die de onderhandelingen twee jaar geheim wist te houden, zal niet het achterste van zijn tong laten zien. Toch zei hij iets opmerkelijks: namelijk dat AT&T waarschijnlijk eist dat klanten een onbeperkt data-abonnement afsluiten.

Hoeveel zo’n dataplan gaat kosten wilde Lurie niet zeggen, maar de huidige tarieven zitten tussen $19,99 en $79,99. Gezien het feit dat telefoonabonnementen in de VS veel duurder zijn dan bij ons, komt het laatstgenoemde getal waarschijnlijk dichter in de buurt. Toch liet Lurie ook nog de mogelijkheid open dat mensen de iPhone zonder data-abonnement kunnen kopen – maar dan kunnen ze slechts de helft van de ultieme coolness ervaren, zoals de Safari-browser, maar ook de nieuwe Google-apps.
Lees het hele interview met Glenn Lurie bij Seattle Times.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2007, 4:04
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.