omni-group-logo

OmniPlan en andere Omni Group-apps binnenkort ook op iPhone

De apps OmniGraffle, OmniOutliner, OmniFocus en OmniPlan zullen nog dit kwartaal ook op de iPhone verschijnen. De apps worden universeel, zodat je niet hoeft bij te betalen.

De apps van Omni Group zijn erg populair bij mensen die projecten moeten managen, diagrammen maken en taken plannen. Ze waren al beschikbaar op de iPad maar komen binnenkort ook naar de iPhone. Dat hebben de makers beloofd in een blogposting. Het worden universele apps, zodat je niet opnieuw een aankoop hoeft te doen. Het gaat om OmniGraffle, OmniOutliner en OmniPlan. Er is wel één uitzondering: Omnifocus.


iOS 8 apps widgets OmniFocus 2OmniFocus was al beschikbaar in losse apps voor iPhone en iPad. Ze maken geen deel uit van het Omni Productivity Pack, maar er gaat wel iets veranderen. Er komt een nieuwe universele app voor OmniFocus, die gratis te downloaden zal zijn voor mensen die de iPad-versie al kopen. Dat houdt in, dat het geen zin heeft om nu nog Omnifocus voor iPhone aan te schaffen. Had je de iPhone-app al gekocht, dan kun je goedkoop upgraden door de Complete My Bundle-optie in iTunes te gebruiken. Omnifocus 2 voor iPhone wordt niet helemaal in de steek gelaten. Ze zullen de app nog regelmatig blijven bijwerken, maar Pro-versies komen er niet meer in.

Als tijdsplan geeft Omni Group het eerste kwartaal van 2015 aan. Vóór eind maart zijn de nieuwe universele apps dus beschikbaar. Als de klus achter de rug is zullen alle productiviteitsapps van Omni Group universeel zijn, zonder dat je extra geld uit hoeft te geven. Het is ook goed nieuws voor mensen met een iPhone 6, want de apps komen goed tot hun recht op het grotere scherm. Om de overgang nog wat aantrekkelijker te maken heeft Omni Group een kortingsactie gepland.

Ook nog verkrijgbaar:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2015, 17:00
Categorie Apps
Onderwerp omni
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.