blendle-iphone-app-1

Blendle Trending korte tijd weer te downloaden

Blendle Trending is dit weekend korte tijd weer te downloaden. Het gaat om een kleine update 1.0.1 waarin wat problemen zijn opgelost.

Blendle Trending, de app waarmee je op de iPhone allerlei artikelen uit kranten en tijdschriften kunt aanschaffen, is momenteel weer even verkrijgbaar. De app was in december gedurende 24 uur te downloaden, zodat early adopters er alvast mee aan de slag konden. Daarna verdween de app weer, zodat er gewerkt kan worden aan de definitieve versie. De app is even in de App Store gezet om te zorgen dat gebruikers de tussentijdse update 1.0.1 kunnen installeren. Daarin zijn wat problemen opgelost. Ook verbetert deze update de stabiliteit van de app.

Blendle Trending artikel plaatje Blendle Trending artikel

Mocht je het downloadmoment van Blendle in december gemist hebben, dan is er nu dus alsnog een kans. Als je feedback geeft op deze versie 1.0.1 zal dat worden meegenomen in een toekomstige versie 1.0.2. De kans is dus groot dat Blendle Trending de komende weken nog wel vaker te downloaden zal zijn. In de huidige versie van de app kun je alleen aanbevolen artikelen kopen en downloaden. Bepaalde functies zitten er bewust nog niet in, zoals het downloaden van complete kranten en tijdschriften. Samen met zoeken, alerts en timeline staat dat gepland voor de verdere toekomst.

Lees ook onze exclusieve preview van Blendle Trending.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2015, 7:00
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.