Omnifocus 2 nu ook in het Nederlands beschikbaar

Goed nieuws: de geavanceerde takenmanager Omnifocus 2 ondersteunt nu Nederlands. Ook heeft de handige app nu nieuwe zoekmogelijkheden.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Omnifocus 2Het is waarschijnlijk de meest geavanceerde takenlijst-app die er is: OmniFocus 2. De uitgebreide applicatie is nu geüpdatet met nieuwe talen, waaronder ook het Nederlands. Daarnaast heeft de zakelijke takenmanager een nieuwe zoekfunctie waarmee gebruikers op itemnaam, notities, projectnaam en context kunnen zoeken. Ook handig: de ontwikkelaars hebben een nieuwe optie toegevoegd, waardoor je met een simpele veegbeweging een pagina terug gaat, en niet per se op “back” hoeft te tikken. Die nieuwe bedieningsmogelijkheid past goed bij de rest van de navigatie in Omnifocus 2, waarbij elke tik wordt beantwoord met een vloeiende overgangsanimatie.

Naast Nederlands is Omnifocus 2 na deze update ook in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en het Japans beschikbaar. Bij de nieuwe zoekfunctie horen ook opgeslagen zoektermen, en deze hebben op de iPhone nu dezelfde filtermogelijkheden als op de Mac. Voor bezitters van een iPhone 5 of hoger is er bovendien goed nieuws: als je de nieuwe zoekfunctie gebruikt worden de zoekresultaten al weergegeven terwijl je typt. Tot slot heeft Omnifocus een aantal vervelende bugs opgelost en een crash-reporter in de app gebouwd. Op die manier zijn de ontwikkelaars sneller op de hoogte als er problemen met crashes voorkomen.

omnifocuspostvak

OmniFocus 2 is de compleet vernieuwde versie van de populaire zakelijke OmniFocus app. De vernieuwde app was voor veel gebruikers een complete verassing, omdat de app vooral bekend stond als een krachtige en geavanceerde takenlijst-applicatie met weinig leuke of mooie fratsen. Het nieuwe uiterlijk is volledig in lijn met iOS 7 en was een verademing na het gedateerde uiterlijk die de app voorheen had. Naast het nieuwe logo was de meest opvallende verandering de algemene lay-out. De tabel-weergave en de balk met tabbladen zijn vervangen door een frisse interface waarbij ieder onderdeel een andere kleur heeft gekregen. Met OmniFocus 2 heb je dus niet alleen geavanceerde zakelijke software, maar ook een prettig ogende en soepele applicatie. De vernieuwing van de iPad-app van Omnifocus laat helaas nog even op zich wachten.

Downloaden: OmniFocus 2 for iPhone (€17,99, iPhone, iOS 7.0+)
Ook verkrijgbaar: OmniFocus voor iPad (€35,99, iPad, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Onderwerpen omni, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.