Ombouwkit maakt van iPhone 4S een iPhone 5

Een ombouwkit voor de iPhone 5 zorgt ervoor dat je iPhone 4 of iPhone 4S eruit ziet, zoals de nieuwe iPhone. De kit kost 30 dollar en wordt wereldwijd verzonden.

iphone 5 conversion kitAls het wachten op de volgende generatie iPhone te lang duurt, kun je altijd je toevlucht nemen tot het doe-het-zelf-circuit. Voor 30 dollar koop je een ombouwkit voor de iPhone 4 en iPhone 4S, bestaande uit een achterplaat in de juiste stijl. Je kunt kiezen uit een zwarte of witte uitvoering. De kit is gebaseerd op de foto’s van de afgelopen tijd, waarop een tweekleurige achterkant van metaal te zien was.

Mocht je belangstelling hebben, dan is het zaak om niet te lang te wachten omdat de kit een week nodig heeft om wereldwijd verzonden te worden en 12 september al behoorlijk nabij komt. Mocht Apple toch voor een ander design hebben gekozen, dan zijn deze ombouwkits behoorlijk snel waardeloos. Volgens de verkopers bevat de kit een glazen cameralens van dezelfde kwaliteit als de originele iPhone. De achterplaat zelf is gemaakt van ‘glasachtig acryl’ en aluminium. Je krijgt er de benodigde Phillips- en Pentalobe-schroevendraaiers bij.

iphone 5 ombouwen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2012, 9:02
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp casemod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.