Colorware brengt matzwarte Stealth iPhone uit

Colorware heeft de Stealth iPhone uitgebracht, een matzwarte uitvoering van de iPhone waarbij zelfs het logo en de cradle zwart zijn gemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Stealth iPhoneDe Psycho iPhone Mod van Croimans leverde gisteren nogal wat buitenlandse bezoekers op, vooral via Engadget. Blijkbaar is er veel interesse voor zo’n unieke, persoonlijke iPhone. Wil je je iPhone ook ‘modden, maar het werk aan iemand anders overlaten, dan heeft ColorWare nu de Stealth iPhone: een matzwarte iPhone waarbij zelfs het logo zwart is gemaakt.

Stealth iPhone ColorwareDe kleuren die ColorWare aanbiedt zijn meestal nogal opvallend en kleurrijk. Met deze matzwarte iPhone proberen ze een heel andere doelgroep aan te spreken. De modificatie is alleen te krijgen door een compleet nieuwe iPhone via Colorware aan te schaffen: je betaalt $675 voor 8GB en $775 voor een 16GB iPhone. Een jaar garantie is daarbij inbegrepen. Je kunt dit voor $149 uitbreiden met een extra jaar.

Uiteraard zijn bij de Stealth iPhone ook de cradle en de oordopjes (gedeeltelijk) zwart. ColorWare heeft eerder al een zwarte iPhone uitgebracht, maar bij deze nieuwe versie zijn ook het zilverkleurig randje rondom het scherm, het Apple-logo en de ring rondom de cameralens zwart gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:49
Categorie iDevices
Onderwerp casemod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.