Ö Case: opbergplek iPhone-oordopjes en schoonmaakdoekje in één

De iPhone-case Ö Case heeft plek voor een speciaal schoonmaakdoekje en een opbergplek voor je iPhone-oordopjes. Je iPhone wordt door de case wel een stuk groter.

O CaseDe Ö Case combineert een simpel doekje voor je scherm met een opbergplek voor je iPhone-oordopjes, zodat je ze beide altijd bij de hand hebt. De onderkant van de case heeft een plek voor je dopjes, zodat je ze niet naast je iPhone hoeft te bungelen. Door de bovenkant van de case te verwijderen kun je hem gebruiken om je scherm schoon te vegen.

Omdat je twee gaten hebt om je oordopjes in op te bergen, raken ze niet in de knoop nadat je ze om je iPhone heen wikkelt. Daarnaast voorkom je dat ze worden door beschadigd door objecten in je zak.

De Ö Case is niet helemaal zonder nadelen: omdat er ruimte voor de oordopjes onder je iPhone moet zijn, wordt je iPhone namelijk wel een stuk groter door het accessoire.

Je kunt de Ö Case op het moment nog niet bestellen: het accessoire is een ontwerp van Löytö Esineiden, die hem liet zien op Yanko Design. Deze site heeft echter wel een webshop. valt het ontwerp in de smaak bij lezers, dan bestaat er een kans dat hij later te koop wordt aangeboden.

O Case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2012, 16:58
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.