NS Reisplanner Xtra ondersteunt NS-Business Card producten en Handoff

De NS Reisplanner Xtra, die al twee iCulture Awards won, is verbeterd. De app heeft nu onder andere NS-Business Card producten aan het hoofdmenu toegevoegd.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

NS-ReisplannerXtra-blauwgeelDe NS Reisplanner Xtra viel tijdens de iCulture Awards 2014 twee keer in de prijzen. De app werd verkozen tot beste Nederlandse app en beste Reis- en vervoerapp. De gratis reisplanner-app van NS heeft nu een nieuwe update gekregen, waarbij de NS-Business Card producten in het hoofdmenu zijn gezet en met zowel je Mijn NS-account als je NS-Business Card ingelogd kunt zijn.

Reis je met een NS-Business Card, dan kun je deze reisproducten nu voortaan direct vanuit het hoofdmenu zien. Door te slepen kun je dit blok hoger of lager in het menu zetten, zodat je zelf de volgorde van je producten kunt bepalen. Heb je zowel een NS-Business Card-account als een persoonlijk Mijn NS-account, dan kun je dankzij de laatste update met beide accounts gelijktijdig ingelogd zijn in de app. Zo hoef je niet telkens opnieuw in- en uit te loggen wanneer je van account wilt wisselen.

In de nieuwe versie heeft de NS ook zogenaamde Handoff support toegevoegd. Met deze functie kun je reisadvies doorgeven aan een tweede iPhone, iPad of een Mac. Je deelt zo dus eenvoudig je geplande advies tussen meerdere apparaten.

NS Reisplanner Xtra screen

Na het updaten van NS Reisplanner Xtra naar versie 3.4 zijn er gebruikers die melden dat de app crasht wanneer ze informatie willen bekijken van een opgeslagen reis. Dit lijkt voor te komen wanneer je een treinreis opslaat, de app afsluit en vervolgens dezelfde reis opnieuw wilt bekijken. Het opnieuw toevoegen van de reis, zonder de app af te sluiten, kan dit probleem tijdelijk verhelpen.

De NS Reisplanner Xtra is een van de meest uitgebreide apps voor het reizen met de trein. Naast actuele vertrektijden en het plannen van je reis heeft de app ook OV-checkout waarschuwingen, een druktemelder, de mogelijkheid om in te loggen met je NS-account en uitgebreide zoekfilters. Met de nieuwe handoff-ondersteuning en een betere ervaring voor reizigers met een NS Business-Card is de trein-applicatie weer completer geworden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2015, 18:19
Categorie Apps
Onderwerp ns reisplanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.