Nokia had Apple kunnen verslaan met de Aeon

De Nokia Aeon is het enige toestel dat de naam iPhone-killer mag dragen. Dit spectaculaire, ultraplatte toestel is helaas nog een concept van de R&D-afdeling van Nokia.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

nokia aeonIedereen denkt dat Apple de eerste is met een telefoon zonder toetsenbord en andere knoppen, maar Nokia had al eerder hetzelfde idee. Ze hadden Apple van de kaart kunnen vegen met deze Aeon, die in oktober 2006 al voor het eerst aan het publiek getoond. Intussen is Nokia nog steeds aan het vergaderen of de consument wel klaar is voor zo’n spectaculaire, ultraplatte telefoon. Helaas bestaat het model alleen als concept in Nokia’s R&D-afdeling. Daarom geen informatie over prijzen en releasedatum.

nokia aeonDe Nokia Aeon heeft hetzelfde design als de Synaptics Onyx en het scherm heeft een ongebruikelijk mat uiterlijk. Het is wel te hopen dat de microfoon en speaker aan de achterkant heeft gemaakt, want anders ben je voortdurend bezig met het wegpoetsen van vette vingers en oorafdrukken. Een ander aandachtspuntje is dat het toestel er eigenlijk wel wat kwetsbaar uitziet voor dagelijks gebruik. Misschien dat Nokia daarom de gok niet aandurft?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:48
Categorie iDevices
Onderwerp nokia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.