Schilderij met iPhone brengt meer op dan appel

Een schilderij van Steve Jobs met een iPhone bracht veel meer op dan een veel beter gelukt en tijdlozer schilderij van dezelfde Steve Jobs met een appel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone schilderij van nitrozacEen matig schilderij van Steve Jobs met iPhone heeft op eBay $410 opgebracht. De prijs is aanmerkelijk hoger dan een veel tijdlozer schilderij, van een jongere Steve Jobs met een appel. Blijkbaar is de hype rond de iPhone zo groot dat mensen voor er graag meer voor betalen.

nitrozac steve jobs closeupDe schilderijen zijn gemaakt door Nitrozac, een kunstenares die bekend is van de dagelijkse strip Joy of Tech. Daarin duikt Steve Jobs ook regelmatig op. Het schilderij met de appel meet maar 5×7 inch (12,7 x 17,8 cm) en toont een jonge Steve Jobs, die uitnodigend naar de toeschouwer kijkt. Dit schilderij bracht $255 op. Het andere schilderij met Jobs en iPhone meet ook maar 5×7 inch en toont hét moment tijdens MacWorld Expo 2007 waarop Jobs de iPhone tevoorschijn haalt. Iemand betaalde er op eBay $410 voor.

iphone paintingDat Steve Jobs een zekere waarde vertegenwoordigt voor Apple blijkt wel uit het schilderij waarop alleen een iPhone was afgebeeld: die bracht niet meer dan $202,50 op. Meer over de schilderijen van Nitrozac vind je op haar website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2009, 3:07
Categorie Providers
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.