iculture-biz
iCulture Biz
Moxtra educatie iPhone iPad aantekeningen delen

Nu online vergaderingen opnemen met Moxtra

Online vergaderen over documenten en aantekeningen kon al met Moxtra voor iPhone. Nu kan je die vergaderingen ook opnemen en opnieuw afspelen.

Moxtra educatie iPhone iPad aantekeningen delenDe samenwerk-app Moxtra heeft er een handige functie bij gekregen. De applicatie liet je al online met anderen spreken terwijl je documenten doorleest en aantekeningen maakt op de iPhone en iPad. Nu kan Moxtra die online vergaderingen ook opnemen, zodat je ze later kan terugluisteren. Er zijn meer vernieuwingen doorgevoerd in de veelzijdige zakelijke app.

In Moxtra maak je projecten aan, die je kan delen met collega’s of medescholieren. Op de intropagina van elk project vind je een timeline waarop je de laatst toegevoegde documenten, laatste aantekeningen en chatberichten van de gebruikers ziet. Chats die worden aangevuld met een vinkje, worden automatisch een todo. Aan die todo’s kan je vanaf versie 2.6.2 een beschrijving toevoegen. Handig als je hem later nog eens bekijkt via het aparte tabblad waarop de todo’s worden verzameld.

Moxtra chatten over deocument Moxtra document met aanteken opties

De pagina’s met miniatuurweergaven van documenten in een map is sneller geworden en je kan pagina’s met aantekeningen nu extern delen, via bijvoorbeeld e-mail of een openbare link. Je kan de documenten met annotaties ook openen in andere apps, opslaan in je fotoalbum of doorzetten naar YouTube. Dat laatste is mogelijk als je de opnamefunctie hebt gebruikt.

Moxtra heeft zoveel functies dat je de app even moet doorspitten voordat je alle mogelijkheden onder de knie hebt. Dat was al zo en is nog steeds zo, nu de handige samenwerk-app een handige opnamefunctie voor online vergaderingen heeft toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 15:30
Categorie Apps
Onderwerpen iculture biz, moxtra, vergaderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.