Noiseless Karaoke Mic: karaoke op de iPhone zonder dat iemand je hoort

De Noiseless Karaoke Mic voor de iPhone en iPad laat je meezingen met karaoke-apps, zonder dat mensen om je heen het kunnen horen. Een kap rond de microfoon isoleert het stuk tussen je mond en de microfoon.

Noiseless Karaoke MicEen avond in een karaoke-bar kan heel leuk zijn, maar niet als je al nerveus wordt bij het horen van je eigen stem. De Noiseless Karaoke Mic zorgt er voor dat zelfs de meest onzekeren onder ons naar hartelust kunnen zingen. Door een speciale kap over de microfoon te schuiven, wordt het geluid van je stem gedempt terwijl je meeblèrt. De microfoon is aan te sluiten op je iPhone, waarop je kunt meezingen met een karaoke-app van Sega.

Dit is niet de eerste keer dat de Noiseless Karoke Mic internetgebruikers weet te verwonderen. In 2010 kwam de microfoon voor het eerst op de markt, om te gebruiken met de Wii. Een nieuwe versie kan aangesloten worden op de iPhone, zodat je daarop ook mee kunt zingen.

De bijbehorende app van Sega is op het moment alleen in de Japanse App Store verkrijgbaar. Je kunt hem downloaden door een Japanse account te maken, maar dan moet je alsnog Japans kunnen lezen om mee te zingen met de tekst op het scherm.

De microfoon zou ook kunnen werken met andere iPhone-apps: je sluit hem namelijk aan op de geluidspoort van je iPhone, net als andere microfoons. Een splitter aan het uiteinde van de kabel zorgt ervoor dat je tegelijkertijd je koptelefoon kunt aansluiten.

Je kunt de Noiseless Karaoke Mic bestellen bij Japan Trend Shop voor 93 dollar. Reken op minstens 20 dollar aan verzendkosten.

Downloaden: Segakara (Japanse App Store, gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2012, 13:19
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen karaoke, microfoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.