Hi schaft datalimieten af, laat nieuwe abonnees smartphones leasen

Nieuwe abonnees bij Hi hoeven na 12 maar niet langer te betalen wanneer ze hun datalimiet overschreiden. De internetsnelheid wordt in plaats daarvan teruggeschroeft naar 32 Kbps. Klanten kunnen ook hun smartphone leasen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4SKPN-dochter Hi zal bij nieuwe abonnementen niet langer extra kosten in rekening brengen nadat je door je datalimiet heen bent. Dit heeft de telecomprovider vandaag bekendgemaakt. Ben je door je bundel heen, dan kun je verder internetten met een snelheid van 32 Kbps. De nieuwe abonnementen gaan vanaf 12 maart in. Klanten kunnen bij de nieuwe abonnementen een smartphone leasen.

De nieuwe regeling geldt alleen voor nieuwe abonnementen, die vanaf 12 maart afgesloten kunnen worden. Wil je na het overschrijden van je datalimiet snel blijven internetten, dan kun je een extra bundel van 250 MB of 1 GB aanschaffen. De nieuwe abonnementen zouden een stuk losser zijn dan de huidige mogelijkheden: het wordt ook mogelijk om een abonnement zonder belminuten af te sluiten.

HI - propositie mobiel internet

Ook nieuw, is dat klanten met de nieuwe abonnementen een smartphone kunnen leasen. Hiervoor wordt gemiddeld een bedrag van 10 euro per maand gerekend. Hoeveel het leasen van een iPhone precies zal kosten wordt op 1 maart bekendgemaakt. Gaat een smartphone kapot, dan zou er binnen vier uur een vervangtoestel geleverd worden. Op het moment kun je bij veel abonnementen een toestel aanschaffen, voor een prijs die lager ligt dan de winkelwaarde.

Nieuwe abonnementen Hi

Bron tabel: Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2012, 13:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.