Node Chroma: draadloze kleurensensor voor iPhone

De Node Chroma is een kleurensensor die met Bluetooth 4.0 kan verbinden met je iPhone. De sensor wordt niet beïnvloed door bijvoorbeeld lichtomstandigheden.

ChromaDe Node Chroma is een sensor die precies kan zien wat voor kleur een bepaald vlak heeft. De sensor maakt gebruik van een Bluetooth 4.0-verbinding, waardoor hij zijn resultaten direct kan delen met een bijbehorende iPhone-applicatie. Op deze manier kun je makkelijk bepaalde kleuren opslaan, zodat je ze later bijvoorbeeld bij het maken van een ontwerp opnieuw kunt gebruiken. De Chroma wordt volgens de makers niet beïnvloed door lichtomstandigheden.

De Chroma is een sensor die je op de Node kunt plaatsen. De Node is op zijn beurt een veelzijdige sensor waar de makers eerder al via Kickstarter geld voor inzamelden. De Node heeft van zichzelf al een aantal bewegingssensoren waarmee je metingen kunt maken.

Heb je al een Node in huis, dan kun je de Chroma bestellen door op Kickstarter 105 dollar te doneren. Dit is inclusief verzendkosten. Wil je dat er een Node bij je Chroma wordt geleverd, dan kun je een bestelling plaatsen met een donatie van 179 dollar. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald als het project zijn beoogde minimumbedrag van 15.000 dollar heeft ingezameld. Hier hebben de makers nog een maand de tijd voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 8:22
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.