Bird Photo Booth: vogelhuisje voor iPhone-fotografen

De Bird Photo Booth is een kastje voor je iPhone, waarmee je vanaf een afstand foto's en video's van foto's kunt maken.

Bird Photo Booth 1De Bird Photo Booth is een iPhone-kast gemaakt voor wel een heel erg specifiek soort gebruiker. Door je iPhone in deze houten kast te zetten en het bakje voorop te vullen met vogelvoer, kun je onopgemerkt foto’s of video’s van vogels maken van dichtbij. Door een app zoals Duplicam te gebruiken, kun je de camera van de iPhone via een andere iDevice besturen.

Toegegeven: je kunt je iPhone natuurlijk ook zonder allesomhullende kast in je tuin neerzetten met een bakje vogelvoer, zodat je vanaf een afstand je foto’s kunt maken. De Bird Photo Booth gebruikt een speciale macrolens om betere foto’s vanaf een kleine afstand te maken, maar zelfs die zou je kunnen vervangen door gewone macrolenzen die je voor de iPhone kunt kopen. De maker van de Real Photo Booth belooft echter dat de afstand tussen de vogel en de camera bij het gebruik van het kastje ideaal is. Op gemaakte foto’s zou het voerbakje niet te zien zijn, maar de vogel wel. Daarnaast omhult de Bird Photo Booth ook je volledige iPhone, waardoor je er zeker van bent dat hij niet bijvoorbeeld omvalt. Je kunt het kastje zelfs aan bijvoorbeeld een boom hangen.

Bird Photo Booth 2

Door op Kickstarter 159 dollar te doneren aan het project ben je van een Bird Photo Booth verzekerd als het project succesvol is. Dit is inclusief verzendkosten. Lukt het niet om het minimumbedrag van 35.000 dollar in te zamelen, dan wordt er geen geld van je creditcard gehaald. De afschrijving vindt pas plaats nadat het project voorbij is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 20:53
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerp vogels

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.